KO JE DEVOJKA KOJA IMA BITNU KARIKU U DRAGANINOJ PORODICI? O njenoj ULOZI se bruji DANIMA dok traje RAZVOD
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

malo ko zna

KO JE DEVOJKA KOJA IMA BITNU KARIKU U DRAGANINOJ PORODICI? O njenoj ULOZI se bruji DANIMA dok traje RAZVOD

Toni je napustio porodični dvorac u Nemačkoj, dok su Marko i Manuela ostali uz majku u najtežim trenucima

Objavljeno:

Pevačica Dragana Mirković saopštila je pre nekoliko dana da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Dragana je u saopštenju za javnost otkrila da oni žive odvojeno još od 2021. godine, što je šokiralo mnoge, jer su odavali utisak da je između njih sve u najboljem redu.

Porodica Dragane Mirković već duže vreme nosi se sa ozbiljnom krizom, koja se završila krahom 24 godine dugog braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/marko_vnm

Prema pisanu medija, Toni je napustio porodični dvorac u Nemačkoj, dok su Marko i Manuela ostali uz majku u najtežim trenucima. Još jedna osoba, koja je porodici bila velika podrška u teškim momentima bila je devojka Marka Bijelića.

Naime, Marko Bijelić nije krio da je srećno zaljubljen, te mu je podrška lepe brinete bila od velike važnosti tokom teških dana, kroz koje je cela porodica prošla, a po svemu sudeći u pitanju je devojka po imenu Anastasija Dijanović, piše Blic.

Devojka Marka Bijelića bila je uz porodicu i tokom koncerta Dragane Mirković, kada su se svi svojski potrudili da pokažu da je sve u najboljem redu, kako bi Dragana smogla snage da do kraja večeri bude potpuno predana koncertu i pevanju.

Izabranica njenog sina, Dragani je pružila nežnost i razumevanje, a što je najvažnije, vraćala je osmeh na lice njenom prvencu tokom teških dana, što je za Draganu stvar od najvećeg značaja.

Na njenom profilu na Instagramu piše da se Anastasija bavi grafičkim dizajnom, a u junu ove godine trebalo bi da napuni 22 godine.

Bonus video:

02:44

Poslednje informacije sa lica mesta nestale Danke Ilić

(Espreso / Blic/ Dejana Nikolić/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.